De Nederlandse Zorg Site

Gezamenlijke ambities voor de mondzorg opgesteld

Nieuws » Beroepen 12 juli 2019

Samen met andere beroepsverenigingen in de mondzorg, cliënten- en patiëntenorganisaties, zorgverzekeraars en de Nederlandse Zorgautoriteit heeft de KNMT gezamenlijke ambities voor de mondzorg vastgesteld.

De komende tijd werken de partijen deze ambities samen verder uit tot concrete voorstellen voor verbetering op het gebied van innovatie, preventie en transparantie voor de patiënt.

Lees verder op KNMT.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie