De Nederlandse Zorg Site

Voorzichtig met gebruik medicijnen en voedingssupplementen

Nieuws » Medicijnen, Supplementen 22 juli 2019

De kennis over het tegelijk gebruiken van medicijnen en supplementen laat vaak te wensen over.

Gebruikers van medicijnen moeten alert zijn op mogelijke vitamine- en mineralentekorten die kunnen ontstaan door langdurig medicijngebruik.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie