De Nederlandse Zorg Site

Vijf procent van tieners slikt elke week melatonine

Nieuws » Algemeen 23 juli 2019

Een op de twintig jonge tieners slikt elke week melatonine als slaapmiddel.

Het pilletje is alleen niet onschuldig: volgens onderzoekers van het Erasmus MC in Rotterdam kan het slaapproblemen zelfs verergeren.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie