De Nederlandse Zorg Site

‘Let op invloed hitte op werking medicijnen’

Nieuws » Medicijnen 24 juli 2019

80 procent van de ouderen die medicijnen gebruiken, zijn zich niet bewust van de invloed van hitte op de werking van hun medicatie.

Dit blijkt uit onderzoek van het Rode Kruis. Sommige medicijnen kunnen in combinatie met warme weersomstandigheden de temperatuur van het lichaam beïnvloeden, aldus de organisatie.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie