De Nederlandse Zorg Site

Operatie in? Muziek aan!

Nieuws » Behandelmethode 13 augustus 2019

Muziek wetenschappelijk bewezen effectief tegen pijn. 

Patiënten die vóór, tijdens en na een operatie een koptelefoon met muziek op krijgen, hebben minder verslavende pijnmedicatie nodig dan mensen die dezelfde operatie krijgen zonder muziek.

Lees verder op Erasmusmc.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie