De Nederlandse Zorg Site

Nieuwe kankermedicijnen opgenomen in basispakket

Nieuws » Algemeen 21 augustus 2019

Twee nieuwe kankermedicijnen worden vanaf september 2019 opgenomen in het basispakket.

Het ene medicijn is voor de behandeling van verschillende soorten borstkanker, het andere voor een specifiek type longkanker. Dat heeft Minister Bruno Bruins van Medische Zorg zo met de fabrikanten afgesproken.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie