De Nederlandse Zorg Site

KNMG 170 jaar Jubileumcongres ‘Dokter in verandering’

Nieuws » Congres 17 september 2019


KNMG viert verleden, heden en toekomst 5 november 2019. Wat hebben de afgelopen 170 jaar de geneeskunde gebracht, waar staan we nu en waar gaan we heen?

Op 5 november viert de KNMG haar 170-jarig bestaan met een gevarieerd en bruisend jubileumcongres, om de dokter van nu te inspireren voor straks.

Lees verder op KNMG.nl

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie