De Nederlandse Zorg Site

Opleiding voor patiëntenvertegenwoordigers gestart

Nieuws » Algemeen 22 september 2019

Verschillende relevante partijen uit het geneesmiddelenveld bundelen hun krachten in EUPATI NL.

Patiënten willen invloed op de ontwikkeling van ‘hun’ medicijnen. En het is van belang dat de juiste medicijnen zo spoedig mogelijk voor de juiste patiënt beschikbaar komen.

Lees verder op Zorgkrant.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie