De Nederlandse Zorg Site

Dit moet je weten over de elektrische sigaret

Nieuws » Algemeen 12 oktober 2019

De elektronische sigaret ligt al een aantal jaren onder vuur vanwege aangetoonde schadelijke gevolgen voor de gezondheid.

Het nieuwste Amerikaanse onderzoek doet hier nog een schepje bovenop voor de apparaatjes met een tankje. Dit is wat je moet weten over dampen (vapen).

Lees verder op Gezondheidsnet.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie