De Nederlandse Zorg Site

Donorweek vanaf maandag 21 t/m zondag 27 oktober 2019

Nieuws » Algemeen 14 oktober 2019

Dit is een week waarin heel Nederland in het teken staat van orgaan- en weefseldonatie. Want Nederland heeft meer orgaandonoren nodig.

Op 1 juli 2020 start het nieuwe Donorregister. Vanaf dan komt iedereen in Nederland in het register te staan. Vult u zelf geen keuze in, dan komt in het register bij uw naam te staan: ‘Geen bezwaar tegen orgaandonatie’.

Lees hier meer over Orgaandonatie en weefseldonatie
Lees hier wat het nieuwe Donorregister voor u betekent.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie