De Nederlandse Zorg Site

5 miljoen voor onderzoek nieuwe technologie voor betere en goedkopere zorg

Nieuws » Algemeen 2 december 2019

De Hartstichting neemt de helft van dit bedrag voor haar rekening.

Zes onderzoekteams ontvangen in totaal ruim 5 miljoen euro voor onderzoek naar de inzet van nieuwe technologie tegen hart- en vaatziekten. De Hartstichting neemt de helft van dit bedrag voor haar rekening.

Lees verder op Zorgkrant.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie