De Nederlandse Zorg Site

Heb je een vraag of probleem die te maken heeft met je beperking?

Nieuws » Algemeen 9 januari 2020
ieder-in logo

Stuit je bijvoorbeeld op problemen bij je aanvraag van voorzieningen voor thuis, op school of op het werk?

Of stuit je op een ander probleem dat je belemmert om gewoon als ieder ander mee te kunnen doen?

Neem dan contact op met het Meldpunt Ieder(in). De meldpuntmedewerkers helpen je graag verder op weg.
Het meldpunt van Ieder(in) is telefonisch bereikbaar op
– dinsdag van 10 – 12 uur en 14 – 16 uur
– donderdag van 10 – 12 en 14 – 16 uur
– en vrijdag van 10 -12 uur.

Het telefoonnummer is 085 – 400 70 22.
Je kunt het meldpunt ook mailen: meldpunt@iederin.nl.

Ieder(in) is de koepelorganisatie van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Tweehonderdvijftig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is  daarmee het grootste netwerk in Nederland van mensen met een beperking. We behartigen de belangen van meer dan twee miljoen mensen.

Lees verder op Iederin.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie