De Nederlandse Zorg Site

De drie dingen die je moet weten over het nieuwe coronavirus

Nieuws » Algemeen 10 februari 2020

De verspreiding van ziekteverwekkers zoals het coronavirus volgt een paar simpele regels.

Op basis hiervan kun je voorspellen hoe snel het aantal infecties zal stijgen, hoe moeilijk de ziekte te stoppen is en hoe erg de situatie kan uitpakken. Dit zijn de drie belangrijkste factoren die de verdere verspreiding van het Wuhan-virus bepalen.

Lees verder op Newscientist.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie