De Nederlandse Zorg Site

Door massale uitval van stagiairs is de toekomst van de zorg in gevaar

Nieuws » Algemeen 11 februari 2020

Wegens personeelstekorten wordt ruim 80% van de leerlingen in zorg & welzijn als volledige werknemer ingezet.

De toekomst van de zorg staat op het spel, omdat leerlingen en stagiairs massaal uitvallen tijdens hun opleiding. Burn-outs, studievertraging en stoppen met de opleiding zijn veel gehoorde gevolgen van de problemen die zich tijdens de stageperiode voordoen.

Lees verder op Zorgkrant.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie