De Nederlandse Zorg Site

‘Tekort medisch materiaal dreigt door strengere regels’

Nieuws » Algemeen 12 februari 2020

Vanaf 26 mei moeten medische materialen aan strengere Europese regels voldoen, waardoor deze mogelijk niet op tijd gekeurd kunnen worden.

Ziekenhuisverenigingen NFU en NVZ waarschuwen dat de zorg hierdoor ‘acuut in gevaar kan komen’. Dit schrijft Het Financieele Dagblad maandag.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie