De Nederlandse Zorg Site

Officieel griepepidemie in Nederland

Nieuws » Algemeen 13 februari 2020

Er heerste al griep maar er is nu officieel een griepepidemie in Nederland, meldt het RIVM woensdag.

Vorig jaar duurde de griepgolf veertien weken. Het aantal griepgevallen nam in januari al flink toe, maar er is nu officieel sprake van een griepepidemie.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie