De Nederlandse Zorg Site

‘Gezondheid en toekomst van kinderen staan wereldwijd onder druk’

Nieuws » Algemeen 21 februari 2020

De gezondheid en toekomst van kinderen staan wereldwijd onder druk.

Door klimaatverandering en op de jeugd gerichte marketing van producten als fastfood, suikerhoudende dranken, alcohol en tabak. Dit staat in een rapport van gezondheidsorganisatie WHO, kinderwelzijnsorganisatie UNICEF en medisch tijdschrift The Lancet.

Lees verder op Nu.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie