De Nederlandse Zorg Site

Veel zorgen en stress om coronacrisis

Nieuws » Algemeen 1 april 2020

Ruim de helft van de Nederlandse gezinnen maakt zich zorgen om het coronavirus.

Sinds de uitbraak van de crisis ervaren zij meer stress, voelen zich minder vrolijk en hebben een korter lontje. Dit blijkt uit onderzoek van DirectResearch in opdracht van zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie