De Nederlandse Zorg Site

Hittegolf extra gevaarlijk voor zwakkeren tijdens coronacrisis

Nieuws » Algemeen 26 mei 2020

Een hittegolf in ons land in combinatie met het coronavirus kan grote effecten hebben op de volksgezondheid.

Daarom pleiten deskundigen ervoor om het nationale hitteplan aan te passen aan de huidige coronacrisis, meldt het AD.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie