De Nederlandse Zorg Site

Coronamedicijnen: hoe staat het met de zoektocht naar COVID-19-behandelingen?

Nieuws » Algemeen 27 mei 2020

Er lopen nu verspreid over de hele wereld enkele honderden studies naar potentiële behandelingen van het coronavirus.

Vroege resultaten suggereren dat een aantal de kans om te sterven aan COVID-19 iets verlagen, maar dat weten we pas zeker als grotere studies zijn voltooid. ‘Het goede nieuws is dat er veel gaande is’, zegt Trudie Lang, hoogleraar mondiale gezondheidszorg aan de Universiteit van Oxford. ‘Helaas hebben we nog niets wat echt werkt.’

Lees verder op Newscientist.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie