De Nederlandse Zorg Site

De antwoorden op al je vragen over het coronavirus en COVID-19

Nieuws » Algemeen 3 juni 2020

Veel mensen zitten met vragen over het coronavirus en COVID-19, de ziekte die erdoor veroorzaakt wordt.

De wetenschap heeft nog op lang niet alle vragen een definitief antwoord – maar hieronder vind je de huidige stand van zaken.

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie