De Nederlandse Zorg Site

Landelijke dekking van zorg ter bevordering van een gezonde leefstijl nodig

Nieuws » Algemeen 23 juni 2020

GLI-programma’s die door het RIVM erkend zijn, worden vanaf 1 januari 2019 vanuit de basisverzekering vergoed.

Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI*) is zorg gericht op het krijgen en behouden van een gezonde leefstijl. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) hecht veel waarde aan deze preventieve vorm van zorg. De GLI komt geleidelijk op gang, maar we zien ook aandachtspunten.

Lees verder op Zorgkrant.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie