De Nederlandse Zorg Site

‘Kwart handgels bij openbare gelegenheden voldoet niet als virusremmer’

Nieuws » Algemeen 24 juni 2020

En ze worden ook nog eens verkeerd gebruikt.

De handgel bij ingangen van openbare gelegenheden voldoet lang niet altijd als virusremmer. Een kwart van hen bevat onvoldoende alcohol om te ontsmetten. Ook gebruiken veel mensen de gel verkeerd, stellen deskundigen in het AD.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie