De Nederlandse Zorg Site

COVID-19 belangrijke katalysator voor transformatie van Nederlandse zorg

Nieuws » Algemeen 12 juli 2020

Overheid en verzekeraars moeten nú fors gaan investeren in de digitalisatie van de zorg.

De huidige coronacrisis toont heel duidelijk de noodzaak aan van een ingrijpende transformatie van de Nederlandse zorg. “Hoewel de zorg in ons land de klap van de COVID-19 transformatie in vergelijking met andere landen krachtig heeft opgevangen, is deze goede, ad hoc reactie niet heel lang vol te houden”, zegt Anna van Poucke, partner bij KPMG en sectorleider Health.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie