De Nederlandse Zorg Site

Zorgmedewerkers zouden voorrang bij testen moeten krijgen

Nieuws » Algemeen 30 juli 2020

De zorg aan ouderen of chronisch zieken kan immers niet stopgezet worden.

Geef zorgmedewerkers voorrang bij testen op coronavirus. Dat bepleitten ActiZ, vakbond NU ’91 en  beroepsvereniging V&VN  in de Volkskrant. ActiZ pleit daarnaast voor een breder testbeleid en meer transparantie over regionale cijfers.

Lees verder op Zorgkrant.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie