De Nederlandse Zorg Site

Nog steeds veel onduidelijkheid rondom coronabonus zorgpersoneel

Nieuws » Algemeen 31 juli 2020

Beroepsgroepen zoals roostermakers, schoonmakers die niet onder de zorgwetgeving vallen en maatschappelijk werkers zijn mogelijk van de bonusregeling uitgesloten.

CNV Zorg & Welzijn reageert gereserveerd op de nieuwe informatie over de éénmalige bonus voor zorgpersoneel dat zich extra heeft ingespannen tijdens de coronacrisis.

Lees verder op Zorgkrant.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie