De Nederlandse Zorg Site

Studie vaccin tegen COVID-19 in UMC Utrecht gestart

Nieuws » Algemeen 3 september 2020

In totaal doen in Europa 550 mensen mee aan dit onderzoek dat is opgezet door Janssen Vaccines.

In het UMC Utrecht start 2 september een klinische studie met een kandidaat-vaccin tegen corona. In totaal gaan 45 gezonde vrijwilligers aan het onderzoek deelnemen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie