De Nederlandse Zorg Site

Uitbreiding testcapaciteit

Nieuws » Algemeen 4 september 2020

De vraag naar testen en testmaterialen is wereldwijd sinds de uitbraak van de coronapandemie enorm groot.

Het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) heeft overeenkomsten gesloten met laboratoriumnetwerk Eurofins en U-Diagnostics/Labor Dr. Wisplinghoff voor het leveren van extra testcapaciteit voor de GGD’en in Nederland.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie