De Nederlandse Zorg Site

Door innovatieve zorg én techniek meer longtransplantaties

Nieuws » Algemeen 7 september 2020

Het Erasmus MC heeft het afgelopen anderhalf jaar 49 longtransplantaties uitgevoerd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Operatie01.jpg

‘Zestig procent van de patiënten is tien jaar na de transplantatie nog in leven. Dat ligt fors boven het internationaal gemiddelde van veertig procent.’

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie