De Nederlandse Zorg Site

Van gehoorapparaat tot sociaal gedrag: zo verklein je de kans op dementie

Nieuws » Algemeen 9 september 2020

De kans op dementie is nu “kleiner dan ooit”.

Als je het risico nog verder wilt verkleinen, kun je zelf heel veel doen. Een relatief makkelijke maatregel: neem bij gehoorverlies snel een gehoorapparaat. En maak vooral dat babbeltje met je buren. Daarmee houd je je brein actief.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie