De Nederlandse Zorg Site

Meer plasmadonoren nodig voor coronamedicijn

Nieuws » Algemeen 15 september 2020

Bloedbank Sanquin heeft meer plasmadonoren nodig die besmet zijn geweest met het coronavirus voor de productie van een coronamedicijn.

De hoeveelheid antistoffen in dat plasma loopt sneller terug dan gehoopt, meldt het Algemeen Dagblad.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie