De Nederlandse Zorg Site

Zorgpersoneel en leraren vanaf maandag met voorrang getest

Nieuws » Algemeen 20 september 2020

Zorg- en onderwijspersoneel kan zich vanaf aanstaande maandag, 21 september, met voorrang laten testen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Corona-test01.jpg

Zij worden zoveel mogelijk in de ochtend getest zodat ze ’s avonds de testuitslag nog krijgen.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie