De Nederlandse Zorg Site

Dinsdag 22 september is de dag van de Thuiszorg!

Nieuws » Algemeen 21 september 2020
Bloemen

De perfecte dag om mensen in de Thuiszorg in het zonnetje te zetten. Niet persé met cadeaus, maar vooral met complimentjes.

Zeg maar eens hoeveel je deze mensen in de Thuiszorg waardeert en dat je het fijn vindt dat ze altijd voor je klaarstaan! Uw team is immers het visitekaartje van uw praktijk. 

Wil je meer tips, ga dan naar de Nationale Complimenten Site

Het klinkt zo vanzelfsprekend……..een complimentje geven als iets goed gaat! Tóch doen we het in de praktijk maar bitter weinig. Dat komt omdat het geven van complimenten helaas (nog) niet echt in de volksaard van de Nederlanders zit. We zien wel vaak wat fout gaat, maar veel minder wat er goed gaat. Jammer, want juist in deze uitdagende tijden kunnen we wel wat extra positivisme gebruiken!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie