De Nederlandse Zorg Site

Eerste zorgpremie bekend: maandbedrag stijgt, maar effect corona is beperkt

Nieuws » Verzekeringen 24 september 2020

De premie voor een basisverzekering bij zorgverzekeraar DSW stijgt volgend jaar met ruim 6 euro tot 124,50 euro per maand.

Een hogere premie is volgens het bedrijf nodig om de stijgende kosten voor de zorg te kunnen blijven dekken. Het coronavirus heeft volgens DSW een beperkte invloed op de stijgende zorgkosten voor dit jaar.

Lees verder op RTLnieuws.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie