De Nederlandse Zorg Site

6 tips om je immuunsysteem te versterken

Nieuws » Gezondheid 25 september 2020
gezond-fitness-150-px

Een goede weerstand beschermt je tegen virussen.

Een gezonde leefstijl zorgt voor een sterker immuunsysteem. Een goede weerstand is altijd belangrijk, maar nu in ‘coronatijd’ nog belangrijker. Deze leefregels helpen je hierbij.

  • Ga naar buiten
  • Eet vezelrijk
  • Vermijd stress
  • Sport en beweeg
  • Goede nachtrust
  • Koud afdouchen

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie