De Nederlandse Zorg Site

Minder zieke COVID-19-patiënten

Nieuws » Algemeen 29 september 2020

Artsen zien dat de COVID-19-patiënten nu minder ziek zijn dan tijdens de eerste coronagolf.

Toch vrezen zij voor tekort aan bedden en personeel, waardoor de reguliere zorg in het gedrang kan komen. De verpleegafdelingen van de ziekenhuizen lopen relatief sneller vol dan de intensive care-afdelingen. Dat concludeert de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) na een rondgang langs internisten.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie