De Nederlandse Zorg Site

Angst om coronavirus mee naar huis te nemen

Nieuws » Algemeen 3 oktober 2020

Dat blijkt uit een peiling van de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband.

Van alle artsen in dienstverband die buiten het ziekenhuis werken, zoals artsen in de ggz, vepleeghuis-, jeugd-, huisartsen- en gehandicaptenzorg, is 44% bang om door zijn werk besmet te raken met COVID-19.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie