De Nederlandse Zorg Site

Eerste coronasneltests goedgekeurd: uitslag binnen een kwartier

Nieuws » Algemeen 8 oktober 2020

De eerste twee van de vijf corona-sneltests die in Nederland onderzocht werden op betrouwbaarheid, zijn goedgekeurd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Corona-test01.jpg

De sneltests hebben een kwartier nodig om te vertellen of iemand besmet is met het coronavirus.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie