De Nederlandse Zorg Site

Zorgmedewerkers hebben ondersteuning van een digitale Stress Buddy

Nieuws » Algemeen 9 oktober 2020

Zorgmedewerkers in heel Nederland kunnen baat hebben bij de app De Digitale Stress Buddy.

Zo doopten artsen van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) de app die ze ontwikkelden. Daarmee kunnen zorgprofessionals snel en makkelijk hun stress- en energieniveau checken.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie