De Nederlandse Zorg Site

Dringende oproep tot naleving van de COVID-regels door internisten

Nieuws » Algemeen 12 oktober 2020

Rigoureuze afschaling van essentiële reguliere zorg dreigt op korte termijn.

Het aantal Covid19-besmette patiënten in ziekenhuizen neemt zeer snel toe. Met een gelijkblijvende toename van nieuwe besmettingen is er over drie weken sprake van meer dan een verdubbeling van het huidige aantal Covid19-besmette patiënten in het ziekenhuis.  Een verdere, rigoureuze afschaling van essentiële reguliere zorg lijkt dan onvermijdelijk.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie