De Nederlandse Zorg Site

Genoeg voorraad medische hulpmiddelen stelt Landelijk Consortium Hulpmiddelen

Nieuws » Algemeen 14 oktober 2020

Commerciële belangen werden opzij gezet, er is schouder aan schouder gewerkt.

Coronacrisis bevestigt dat goede barcodering écht nodig is. In acht dagen van startup naar een volwaardig internationaal opererend bedrijf, dat was de ontwikkeling die het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH) afgelopen maart doormaakte.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie