De Nederlandse Zorg Site

Symptomen COVID-19 lijken in zes clusters te vallen

Nieuws » Algemeen 18 oktober 2020

Hebben we COVID-19 tot nu toe compleet verkeerd begrepen?

Coronavirus

Naarmate de lijst met erkende symptomen groeit, lijkt het erop dat de verschillende ziektebeelden van het virus onder te verdelen zijn in zes clusters. Mogelijk missen we bij kinderen de belangrijkste tekenen van de ziekte.

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie