De Nederlandse Zorg Site

Studie bewijst: handen wassen helpt tegen corona

Nieuws » Algemeen 19 oktober 2020

Japanse onderzoekers hebben nieuw bewijs gevonden dat handen wassen werkt om het coronavirus te bestrijden.

Volgens de onderzoekers overleeft het coronavirus vijf keer langer op de huid van mensen dan een griepvirus, meldt RTL Nieuws.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie