De Nederlandse Zorg Site

Vrijdag 23 oktober start een groot onderzoek naar antistoffen coronavirus

Nieuws » Algemeen 21 oktober 2020

Veel mensen willen graag weten of ze antistoffen hebben tegen het coronavirus, ook omdat veel mensen in de eerste golf niet zijn getest.

De GGD Zuid Limburg, GGD Limburg-Noord, Provincie Limburg en Maastricht UMC+  starten vanaf vrijdag 23 oktober een onderzoek naar antistoffen en de verspreiding van het coronavirus in Limburg.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie