De Nederlandse Zorg Site

Verdere daling verwijzingen naar ziekenhuis en ggz

Nieuws » Algemeen 23 oktober 2020

Dat blijkt uit een analyse van de verwijsdata van ZorgDomein door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Huisartsen hebben vorige week opnieuw minder verwijzingen voor hun patiënten kunnen uitschrijven naar de ziekenhuiszorg en de geestelijke gezondheidszorg. Vorige week lag het aantal verwijzingen naar ziekenhuiszorg op 72% van wat we zouden verwachten zonder coronacrisis.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie