De Nederlandse Zorg Site

Hoe verspreidt het coronavirus zich door de lucht?

Nieuws » Algemeen 25 oktober 2020

Er wordt flink gediscussieerd over welke rol druppeltjes en vooral aerosolen spelen bij de verspreiding van het coronavirus.

Coronavirus03

Wat zegt de wetenschap hier tot nu toe over?

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie