De Nederlandse Zorg Site

Zorgveld slaan handen ineen

Nieuws » Algemeen 26 oktober 2020

De druk op de zorg blijft toenemen door het hoge aantal Covid-besmettingen.

Het ministerie van VWS heeft de NZa gevraagd om per regio inzichtelijk te maken waar welke capaciteit is voor planbare zorg die dringend (binnen enkele weken) moet plaatsvinden.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie