De Nederlandse Zorg Site

‘Kwart miljoen zestigplussers geen idee van hartfalen’

Nieuws » Algemeen 29 oktober 2020

In Nederland lijden waarschijnlijk meer dan 250.000 zestigplussers aan hartfalen zonder dat zij dit weten, zegt de Hartstichting op basis van eigen onderzoek.

Het zijn er meer dan de 240.000 mensen die zijn geregistreerd en van wie bekend is dat ze aan de ziekte lijden, meldt RTL Nieuws.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie