De Nederlandse Zorg Site

‘Eerste coronavaccin voor 90 procent effectief’

Nieuws » Algemeen 9 november 2020

Het coronavaccin dat Pfizer ontwikkelt is volgens de eerste onderzoeksresultaten voor 90 procent effectief én veilig, zo meldt de Amerikaanse farmaceut maandag.

Het gaat om de eerste resultaten van het fase-drie-onderzoek, het laatste stadium voordat een vaccin de markt op mag. In die fase wordt een vaccin op ruim 43.000 mensen getest.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie