De Nederlandse Zorg Site

Het kandidaat-vaccin van Pfizer in zeven vragen (en antwoorden)

Nieuws » Algemeen 11 november 2020

Een vaccin dat voor 90 procent effectief is, klinkt geweldig. Maar wat betekent het nu precies? Wat weten we? Wat weten we niet? En is het ‘oude normaal’ nu echt nabij?

Gisteren kondigden Pfizer en BioNTech aan dat hun coronavaccin bijzonder effectief is. Het is hét nieuws waar de wereld op zat te wachten. En velen vatten nieuwe moed, zo blijkt onder meer uit het feit dat de beurzen direct omhoog schoten. Maar wat is dit voor vaccin?

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie